Ozonbehandeling kantoor en woning

Ozon behandeling |  Luchtreinigers | Zuyderduin Ventilatie

Na reiniging is het mogelijk dat u nog last heeft van nare luchtjes, pollen, of andere klachten ten gevolge van ziektekiemen die in de lucht in uw gebouw aanwezig zijn.

U kunt hierbij denken aan hoofdpijn, vermoeidheid, of verstopte neuzen. Vaak ontstaan deze klachten in kantoren die niet gelucht worden, of in ruimtes waar veel mensen voor lange tijd bij elkaar zijn, zoals scholen, kinderdagverblijven, verzorgingshuizen, bejaardentehuizen of ziekenhuizen. Vooral op deze plekken is het belangrijk om een schone omgevingslucht te hebben, om te voorkomen dat er ziektes gaan heersen, en om te zorgen dat er geconcentreerd gewerkt kan worden. 

Wanneer u de lucht in uw kantoorgebouw of instelling extra wilt zuiveren, kunnen wij u daarvoor een ozonbehandeling aanbieden. Met behulp van ons Clean Air AOP luchtzuiveringssysteem kunnen bacteriën, virussen, schimmels, chemische stoffen en geuren zoals rooklucht, brandlucht en dierenluchtjes worden verwijderd, zonder daarbij chemische stoffen te hoeven gebruiken. Het AOP systeem werkt op basis van oxidatie. Het luchtzuiveringsapparaat stoot oxidatoren uit die een verbinding aangaan met de kwalijke stof en die deze stof vervolgens omzetten in onschadelijk waterstof en zuurstof. 

Na een behandeling met ons luchtzuiveringsapparaat heeft u weer een fris en helder binnenklimaat!

Meer informatie of een offerte laten maken? Vul onderstaand formulier in of bel 0318-300066.

Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van ons luchtzuiveringssysteem kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.