Waarom we afzuigsystemen reinigen in professionele horeca keukens.
-
In afzuigsystemen van uw horeca keuken kan vet zich makkelijk afzetten tegen de wanden.
-
In combinatie met stof dat zich aan het vet hecht, ontstaat een onhygiënische omgeving die bovendien een risico op brandgevaar vormt.
-
Vet is een snelle brandgeleider.
-
Wanneer er in de keuken brand ontstaat, kan dit heel snel via het vetafzuigkanaal door het hele gebouw verspreid worden, wat ernstige gevolgen zal
hebben.
-
Het regelmatig laten reinigen van uw vetafzuigsysteem is dus geen overbodige luxe, maar een essentieel onderdeel voor de veiligheid en hygiëne van uw bedrijf,
uw medewerkers en uw gasten.
-
Na het reinigen wordt er een certificaat en een fotorapportage uitgegeven voor bewijs van reinheid. Hierin staat ook beschreven wat de vetdikte is van voor
en na het reinigen.
-
Dit certificaat kan ter bewijs gelden voor de verzekering of inspectie van het bevoegd gezag zoals de omgevingsdienst en/of de gemeente.
Wilt u een éénmalige reiniging laten uitvoeren of periodiek, dan kunt u gebruik maken van Zuyderduin Ventilatie voor een professionele reiniging van uw
vetafzuiging.