Eenmalige reiniging MV-kanalen + box vanaf €185,00

 Standaard werken wij op de volgende manier:

  • Reiniging luchtkanalen (rond en rechthoekig) 
  • Onderhoud en reiniging van de box 
  • Reinigen ventielen 
  • Afstelling van de ventielen 
  • Afstellen van het systeem en de ventielen
  • Advies over juist gebruik en onderhoud

U zit niet aan een contract vast na eenmalige reiniging!

Tarieven voor VvE's, gebouwen, complexen en parkeergarages

Voor ventilatieonderhoud en inspectie van VvE's, gebouwen, scholen, sporthallen en complexen, parkeergarage's, woningbouwcorporatie's en meerdere adressen in één opdracht gelden prijzen op maat.

U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte opvragen. Wij komen graag bij u langs voor een goed advies speciaal afgestemd op uw situatie.

Wij werken op dit moment voor verschillende beheermaatschappijen door het hele land.

Tarieven voor particulieren

Tarieven woonhuis/appartement

 

Groot onderhoud MV-ventilatiesysteem* + kanalen vanaf €185,00 

Groot onderhoud WTW-ventilatiesysteem* + kanalen nu vanaf €285,00                           

Camera inspectie in lucht- en ventilatiekanalen

*Uitgaand van één unit/motor per systeem en woonoppervlak tot 150 m2 en inclusief voorrijkosten.

Als de ventilator/motor op het dak zit of staat komt er een toeslag bij van €75,00 per bezoek.

 

 

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig tot 31 januari 2022.

 

 


U betaalt niet voor een snelle schoonmaak, maar wij reinigen uw systeem zorgvuldig met de nieuwste en krachtigste apparatuur. Wij geven aandacht aan uw hele systeem, vanaf de motor tot aan de ventielen. Daarbij letten wij meteen op of alle aansluitingen correct zijn en alle onderdelen goed werken. Na reiniging krijgt u advies over het goed gebruik van uw systeem en over onderhoud in de toekomst.

Speciale aanbieding Zehnder ComfoFan S (P/R)* Hygro ventilator + vochtsensor + RFT zender + 4x ventielen + 7 jaar garantie i.c.m. ventilatiekanalen reinigen.

De Zehnder Comfofan S Hygro ventilator met vochtsensor + RFT zender draadloos bedieningsgemak. De stilste en meest energiezuinige woonhuisventilator die draadloos kan worden bediend vanuit meerdere ruimtes in huis (b.v. de keuken en badkamer). De ingebouwde timerfunctie is erg handig voor nadraaien op een hogere stand, bijvoorbeeld na het douchen. De Zehnder Comfofan S Hygro is energiezuinig en is geschikt voor het vervangen van uw oude ventilatie-unit van welk merk dan ook. De unit is voorzien van een gelijkstroommotor waardoor tot 83% op de elektriciteitskosten kan worden bespaard. Dit is op jaarbasis zo'n €65,00 tot €85,00.

 

Aanbieding:

Reiniging ventilatiekanalen + Zehnder Comfofan S Hygro ventilatieunit (370 m3/uur*) inclusief montage + 1 draadloze (RFT) bedieningsset en 4 ventielen inclusief btw en montage en 7 jaar garantie op de unit:

nu voor €700,00 inclusief btw. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

* na installatie op de ventilatiekanalen is er ongeveer 250-300 m3/uur afzuiging. Dit komt door de weerstand die in het systeem optreed door b.v. bochten en vernauwingen. Dit zijn meetwaardes van standaard woningen.

Wij kunnen ook andere merken ventilatieunits leveren, onder andere Itho Daalderop. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

De Itho Daalderop CVE-S Eco + RFT + Vochtsensor (415 m3/uur*) + 4 x ventielen + montage box + 5 jaar garantie + inclusief kanalen reinigen voor €550,00 euro.     

 * na installatie op de ventilatiekanalen is er ongeveer 200-250 m3/uur afzuiging. Dit komt door de weerstand die in het systeem optreed door b.v. bochten en vernauwingen. Dit zijn meetwaardes van standaard woningen.

 

 

 

Aanvraagformulier/offerteaanvraag

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.